We are all mad here.

Oly szövetből vagyunk, mint álmaink, s kis életünk álomba van kerítve.

meeting points.

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2011.07.31. 19:55 szia.zsoofi.

Hétfő reggel arra ébredsz, hogy már nem szeretsz.Ravasz kis érzés beléd fészkelt, mint a verebek. Csipog, csiripel, felesel a ténnyel, hogy milyen jó velem. Elszöknél velem élni, halni egy lakatlan szigeten... két recept között ledarál egy kis édes litániát, anyád elmond a telefonba egy rögtönzött imát. És arra gondolsz, bár nem szeretnél, hogy isten nem is jó... már nem szeretsz, és nem tudod meddig titkolható.

Hello Kísértés, régóta várlak.!

Hello Kísértés, még megkívánlak.!

Hello Kísértés, jó, hogy itt vagy.!

Hello Kísértés, mutass valami újat.!

A buborékok a habfürdőben kukkoló szemek. Mi lenne velem nélküled...? Csak úgy elképzeled. Kipukkadok, mint egy öreg csillag..visítva lehull. Fejbe lőtt denevér a népligetben a  fejedben lapul. Már nem is csak, hogy nem szeretsz, de gyűlölsz egy kicsit... minden arcot a képernyőn, aki termékre esküszik. Erős feketét ha lefőznél, vagy kinyúlnál valamiért. Viszket a tested az örök jótól, amit soha-soha el nem ért.

Hello Kísértés, régóta várlak.!

Hello Kísértés, még megkívánlak.!

Hello Kísértés, jó, hogy itt vagy.!

Hello Kísértés, mutass valami újat.!

Adok neked naplementét, hogy úgy érezd magad, akinek az álma valóra vált és semmi nem maradt. Már kipróbáltunk minden jót, és minden praktikát... de nem mondjuk el senkinek, hogy mi az, ami így bevált, hogy keményebb vagy a gyémántnál és minden bajt kibírsz. A vallásokon úgy röhögsz, hogy csillagokat sírsz. Nem vagy fiú, nem vagy lány csak egy elkiáltott szó...! Vibrálás, ritmus a térben, istenhordozó!

Hello Kísértés, régóta várlak.!

Helló Kísértés, még megkívánlak.!

Hello Kísértés, jó, hogy itt vagy.!

Hello Kísértés, mutass valami újat...

Korom Attila- Kísértés

A bejegyzés trackback címe:

https://zsoofi.blog.hu/api/trackback/id/tr923114999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása