We are all mad here.

Oly szövetből vagyunk, mint álmaink, s kis életünk álomba van kerítve.

meeting points.

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2011.01.08. 15:00 szia.zsoofi.

Mindig is kíváncsi voltam, hogy mit mondana rólam egy jós. Olyan igazi, kártyavetős minden féle földönkívüli képességekkel rendelkező ember. Nem rég meg is kaptam. Érdekesebb lett volna, ha nem csak magánéleti, szerelmi kártyákat húzok, de elég érdekes így is.

'Sok mindenen keresztül mentetek a barátoddal, mire eljutottatok odáig, hogy tényleg boldogan együtt legyetek' - ez így igaz. de most boldogan együtt vagyunk?!

'Sok hasonló dolog fog veletek történni mint a multban.'- hát az nagyon jó lesz.

'A barátaid nem szeretik a barátodat.'- nem értem amúgy, hogy miért.

' Ők másra próbálnak téged rábeszélni, olyan valakire akit te is ismersz.'- próbálnak.!

'Te is elgondkolkoztál már rajta...'- jó. bocsánat.

'Látok egy lányt is...'- nem vagyok leszbikus!

'Nem neked...'- MIVAN?! Ki az?

'Nyugi. Ő belefog szólni a kapcsolatotokba...'- nyugodt vagyok...-'már bele is folyt.'- megcsalt?! Könyörgöm mond azt, hogy nem.! ' nem csalt meg. nem is biztos, hogy ez a valaki lány...' remélem a zaklató az, mert akkor nem veszélyes.!

'Ebből lesz egy vita. Lesz még egy nagy vitátok a közel jövőben, ami arról fog szólni, hogy te mit szeretsz csinálni.'- az esélytelen. semmi hobbira, és eleve semmi szabadon választott tevékenységre nincs időm.

' Érzel iránta szerelmet... de érzel mást is. Félsz. Sok minden van még benned iránta.'- ez változó...és egyáltalán nem tőlem függő.! És ő? És ő???

' Ő is érez irántad szeretet...'- szeretet? szerelmet esetleg...? ' öhm... ezt itt nem látom tisztán. nem tudom. de nagyon szeret.' - nah ez tipikus.

'Boldogok lesztek.'- de meddig...? ' azt nem látom. egy darabig biztos.' - de meddig?! ' nem tudom. boldogok lesztek még. jó lesz. nem tudom, hogy meddig.' - hülye kártya.

'Add ide a kezed.'- jó. Nah mi az?

'A szüleivel milyen a kapcsolatod?'- hát... nem tudom... olyan semlegesnek mondanám. 'A szülei nem szeretnek téged.'- De miéééért? ezt az egyet mond meg nekem, hogy miééért??! - ' nem tudom. nem látom. A tesója viszont bír.'- Tényleg?-'Igen.' -Siker.!

Összefüggéstelen. Értelmetlen. Igaz...? Nem tudom. Mindenkinek ajánlom.!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsoofi.blog.hu/api/trackback/id/tr982569698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása